Hij volgt Christian Defrancq op die sinds 1 september 2009 chief risk officer en lid van het directiecomité van de KBC-groep was en die in juni vorig jaar meedeelde dat hij met pensioen wenste te gaan.

De raad van bestuur besliste eveneens dat John Hollows, momenteel CEO van de divisie Centraal- en Oost-Europa en Rusland en lid van het directiecomité van de KBC Groep NV, zal worden opgevolgd door Marko VoljÄ?, de huidige CEO van K&H Bank en Country Manager voor Hongarije. De opvolger van Marko VoljÄ? zal in de komende dagen worden aangeduid.

Hij volgt Christian Defrancq op die sinds 1 september 2009 chief risk officer en lid van het directiecomité van de KBC-groep was en die in juni vorig jaar meedeelde dat hij met pensioen wenste te gaan. De raad van bestuur besliste eveneens dat John Hollows, momenteel CEO van de divisie Centraal- en Oost-Europa en Rusland en lid van het directiecomité van de KBC Groep NV, zal worden opgevolgd door Marko VoljÄ?, de huidige CEO van K&H Bank en Country Manager voor Hongarije. De opvolger van Marko VoljÄ? zal in de komende dagen worden aangeduid.