De activiteit Products & Solutions biedt een geheel van producten aan, die voldoen aan alle behoeften op het vlak van digitale services en mobiliteit; tevens wordt voorzien in de nodige begeleiding die gaat van de conceptie over de levering en het beheer van IT-voorzieningen tot de integratie van oplossingen.

Rekening houdend met de evolutie die wordt vastgesteld op de markt, toont Econocom via deze benoeming aan dat de firma bijzondere aandacht wil besteden aan de nieuwe oplossingen in de digitale wereld.

De activiteit Products & Solutions biedt een geheel van producten aan, die voldoen aan alle behoeften op het vlak van digitale services en mobiliteit; tevens wordt voorzien in de nodige begeleiding die gaat van de conceptie over de levering en het beheer van IT-voorzieningen tot de integratie van oplossingen. Rekening houdend met de evolutie die wordt vastgesteld op de markt, toont Econocom via deze benoeming aan dat de firma bijzondere aandacht wil besteden aan de nieuwe oplossingen in de digitale wereld.