Bart Koops zal op 1 april 2013 bij de holding in dienst treden. De voorgenomen benoeming zal in overeenstemming met de wettelijke bepalingen worden voorgelegd aan de Ondernemingsraad.

Bart Koops startte zijn loopbaan in 1985 bij Van Dien & Co als accountant en EDP-auditor. Na een korte uitstap naar de verzekeringswereld bij Prudential Leven NV vervulde hij vanaf 1994 management- en directiefuncties bij diverse Vendex-KBB dochterondernemingen, waaronder Magazijn de Bijenkorf, Hema en M&S Mode. Vanaf 2006 was hij CFO bij de Etam Groep.

Van 2008 tot 2011 was hij werkzaam in het Midden-Oosten als CFO van de Retail Division van M.H. Alshaya Co WLL. Sinds zijn terugkeer naar Nederland is hij als consultant werkzaam, onder andere als CFO ad interim bij Selexyz Boekhandels BV, als CEO van AT5 en projectmanager bij Magazijn de Bijenkorf. Hij studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Bart Koops zal op 1 april 2013 bij de holding in dienst treden. De voorgenomen benoeming zal in overeenstemming met de wettelijke bepalingen worden voorgelegd aan de Ondernemingsraad. Bart Koops startte zijn loopbaan in 1985 bij Van Dien & Co als accountant en EDP-auditor. Na een korte uitstap naar de verzekeringswereld bij Prudential Leven NV vervulde hij vanaf 1994 management- en directiefuncties bij diverse Vendex-KBB dochterondernemingen, waaronder Magazijn de Bijenkorf, Hema en M&S Mode. Vanaf 2006 was hij CFO bij de Etam Groep. Van 2008 tot 2011 was hij werkzaam in het Midden-Oosten als CFO van de Retail Division van M.H. Alshaya Co WLL. Sinds zijn terugkeer naar Nederland is hij als consultant werkzaam, onder andere als CFO ad interim bij Selexyz Boekhandels BV, als CEO van AT5 en projectmanager bij Magazijn de Bijenkorf. Hij studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.