De politici die nu aan de macht zijn, hebben een gat geslagen dat in de komende tientallen jaren zelfs met alle moeite van de wereld niet gedicht zal raken. De huidige monetaire politiek bestaat er in om alleen nog maar meer schulden te maken en dat zal eerder vroeger dan later fout aflopen.

Het toppunt van idiotie is volgens Stockman dat de huidige FED president Janet Yellen heeft toegelaten dat de persen van de centrale bank aan een gek tempo geld blijven drukken. Ooit moet deze gekheid stoppen, aldus Stockman, en wanneer de muziek stopt met spelen zal de kater groot zijn.

De politici die nu aan de macht zijn, hebben een gat geslagen dat in de komende tientallen jaren zelfs met alle moeite van de wereld niet gedicht zal raken. De huidige monetaire politiek bestaat er in om alleen nog maar meer schulden te maken en dat zal eerder vroeger dan later fout aflopen. Het toppunt van idiotie is volgens Stockman dat de huidige FED president Janet Yellen heeft toegelaten dat de persen van de centrale bank aan een gek tempo geld blijven drukken. Ooit moet deze gekheid stoppen, aldus Stockman, en wanneer de muziek stopt met spelen zal de kater groot zijn.