Euro valt terug onder 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3293 dollar betaald, of driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,311%, of bijna zes procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1350 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 20 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 98 dollar betaald of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3293 dollar betaald, of driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,311%, of bijna zes procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1350 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 20 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 98 dollar betaald of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.