De vastgoedprijzen zijn opnieuw gaan dalen en dat bevestigt Edwards dat de huizenprijzen in een langdurige berenmarkt zitten. Die zal helemaal uitgeziekt moeten worden alvorens een bodem wordt bereikt.

Uiteindelijk zal Ben Bernanke ook een grote bear market op de beurs niet kunnen afwenden. De Verenigde Staten kunnen een crisis mogelijk nog even afwentelen door de dollar te laten zakken.

Maar op de achtergrond speelt een fenomeen tegen de

FED-politiek, namelijk de veroudering van de babyboomers. Die gaan een deel van hun activa, waaronder aandelen, verkopen. Zo zal de bear market die Edwards verwacht nog eens extra worden versterkt.

De vastgoedprijzen zijn opnieuw gaan dalen en dat bevestigt Edwards dat de huizenprijzen in een langdurige berenmarkt zitten. Die zal helemaal uitgeziekt moeten worden alvorens een bodem wordt bereikt. Uiteindelijk zal Ben Bernanke ook een grote bear market op de beurs niet kunnen afwenden. De Verenigde Staten kunnen een crisis mogelijk nog even afwentelen door de dollar te laten zakken. Maar op de achtergrond speelt een fenomeen tegen de FED-politiek, namelijk de veroudering van de babyboomers. Die gaan een deel van hun activa, waaronder aandelen, verkopen. Zo zal de bear market die Edwards verwacht nog eens extra worden versterkt.