Dat iets kan er uiteindelijk toe leiden dat ons spaargeld wordt aangeslagen. Ben Bernanke was een boze tovenaar die de wereld betoverd heeft, daar zijn steeds meer economen van overtuigd. Hij heeft namelijk geprobeerd om de problemen waar hij mee werd geconfronteerd, op te lossen door geld uit de lucht te plukken.

Zelfs een kind weet dat dergelijke strategie gedoemd is om te mislukken. Gratis geld is een gevaarlijke fantasie die in het verleden telkens als ze werd uitgeprobeerd, is mislukt. Mogelijk komt er nog een moment dat we de herinnering aan Bernanke als FED-topman zullen vervloeken.

Dat iets kan er uiteindelijk toe leiden dat ons spaargeld wordt aangeslagen. Ben Bernanke was een boze tovenaar die de wereld betoverd heeft, daar zijn steeds meer economen van overtuigd. Hij heeft namelijk geprobeerd om de problemen waar hij mee werd geconfronteerd, op te lossen door geld uit de lucht te plukken. Zelfs een kind weet dat dergelijke strategie gedoemd is om te mislukken. Gratis geld is een gevaarlijke fantasie die in het verleden telkens als ze werd uitgeprobeerd, is mislukt. Mogelijk komt er nog een moment dat we de herinnering aan Bernanke als FED-topman zullen vervloeken.