Ben Bernanke rijdt rond in de mist en is de weg volledig kwijt, zo luidt de spijkerharde conclusie van de fondsbeheerder. Bovendien vreest hij dat de opvolger van Bernanke van hetzelfde laken een pak zal zijn. Daarbij valt nogal eens de naam van Janet Yellen.

Volgens Gross vormen Bernanke en Yellen op monetair vlak een Siamese tweeling. Bernanke verklaarde doodleuk enigszins verrast te zijn door de stijging van de rente in de Verenigde Staten. Hij verwacht dat de economie in de VS tegen het einde van dit jaar op een of andere mysterieuze manier sneller zal groeien.

Ben Bernanke rijdt rond in de mist en is de weg volledig kwijt, zo luidt de spijkerharde conclusie van de fondsbeheerder. Bovendien vreest hij dat de opvolger van Bernanke van hetzelfde laken een pak zal zijn. Daarbij valt nogal eens de naam van Janet Yellen. Volgens Gross vormen Bernanke en Yellen op monetair vlak een Siamese tweeling. Bernanke verklaarde doodleuk enigszins verrast te zijn door de stijging van de rente in de Verenigde Staten. Hij verwacht dat de economie in de VS tegen het einde van dit jaar op een of andere mysterieuze manier sneller zal groeien.