De vooruitzichten voor 2011 zien er, economisch gezien, niet zo slecht uit. Zandi gelooft bovendien dat er geen behoefte zal zijn aan een verdere verruiming van de monetaire politiek.

Volgens 76 door CNBC op Wall Street ondervraagde economen en analisten is de politiek van president Obama geslaagd, rekening gehouden met de marktomstandigheden.

Mark Vitner, managing director en senior economist bij Wells Fargo, stelde vast dat 42% van de ondervraagden de president een B-quotering. Van 26% krijgt hij een A, van bijna een derde een C of zelfs nog lager.

De vooruitzichten voor 2011 zien er, economisch gezien, niet zo slecht uit. Zandi gelooft bovendien dat er geen behoefte zal zijn aan een verdere verruiming van de monetaire politiek. Volgens 76 door CNBC op Wall Street ondervraagde economen en analisten is de politiek van president Obama geslaagd, rekening gehouden met de marktomstandigheden. Mark Vitner, managing director en senior economist bij Wells Fargo, stelde vast dat 42% van de ondervraagden de president een B-quotering. Van 26% krijgt hij een A, van bijna een derde een C of zelfs nog lager.