Heeft Bernanke de juiste strategie gevolgd door op grote schaal geld in het systeem te pompen? De toekomst zal het moeten uitwijzen. Hijzelf hoopt natuurlijk de juiste strategie te hebben gevolgd, maar dat is allesbehalve zeker. Ook Bernanke was niet gegarandeerd van het succes van quantative easing.

Bernanke heeft volgens Tyler Durden van Zero Hedge alleen in theorie begrepen wat quantative easing eigenlijk inhoudt, van de praktijk weet hij eigenlijk niets. De kans is zeker niet onbestaande dat Janet Yellen het puin van haar voorganger zal mogen opruimen.

Heeft Bernanke de juiste strategie gevolgd door op grote schaal geld in het systeem te pompen? De toekomst zal het moeten uitwijzen. Hijzelf hoopt natuurlijk de juiste strategie te hebben gevolgd, maar dat is allesbehalve zeker. Ook Bernanke was niet gegarandeerd van het succes van quantative easing. Bernanke heeft volgens Tyler Durden van Zero Hedge alleen in theorie begrepen wat quantative easing eigenlijk inhoudt, van de praktijk weet hij eigenlijk niets. De kans is zeker niet onbestaande dat Janet Yellen het puin van haar voorganger zal mogen opruimen.