Bill Fleckenstein, de CEO van Fleckenstein Capital, is van mening dat de grote baas van de FED echter vergeten is wat hij in het verleden heeft geleerd. Ben Bernanke herhaalde namelijk de fouten wie werden gemaakt tijdens de Great Depression precies alsof er niets is gebeurd.

Gevolg is dat de FED de controle over de gang van zaken volledig is kwijtgespeeld. Het mislukken van de monetaire politiek van de FED belooft niet veel goeds en dat zullen we binnenkort mogen ondervinden. Fleckenstein ziet zich boven het toekomstig economisch landschap donkere wolken samenpakken.

Bill Fleckenstein, de CEO van Fleckenstein Capital, is van mening dat de grote baas van de FED echter vergeten is wat hij in het verleden heeft geleerd. Ben Bernanke herhaalde namelijk de fouten wie werden gemaakt tijdens de Great Depression precies alsof er niets is gebeurd. Gevolg is dat de FED de controle over de gang van zaken volledig is kwijtgespeeld. Het mislukken van de monetaire politiek van de FED belooft niet veel goeds en dat zullen we binnenkort mogen ondervinden. Fleckenstein ziet zich boven het toekomstig economisch landschap donkere wolken samenpakken.