Vandaag vindt de algemene aandeelhoudersvergadering plaats, waar een groep aandeelhouders het management zal proberen te overhalen om meer geld beschikbaar te stellen voor henzelf. Zij verwijten het bedrijf niets te doen met de grote voorraad die in kas heeft.

FED-voorzitter Ben Bernanke heft nogmaals een waarschuwende vinger op in verband met de automatische besparingen die volgende vrijdag van kracht worden. Blijkbaar is het de bedoeling van de FED om op het laatste moment toch nog tot een overeenkomst te komen.

Vandaag vindt de algemene aandeelhoudersvergadering plaats, waar een groep aandeelhouders het management zal proberen te overhalen om meer geld beschikbaar te stellen voor henzelf. Zij verwijten het bedrijf niets te doen met de grote voorraad die in kas heeft. FED-voorzitter Ben Bernanke heft nogmaals een waarschuwende vinger op in verband met de automatische besparingen die volgende vrijdag van kracht worden. Blijkbaar is het de bedoeling van de FED om op het laatste moment toch nog tot een overeenkomst te komen.