In de beginfase overtuigde Bernanke niet echt, maar hij won geleidelijkaan aan snelheid. Zo slaagde hij er in om zijn doel te bereiken. Op zowel binnenlandse als buitenlandse problemen heeft de FED goed gereageerd, aldus Mohamed El-Erian.

Wel blijft er natuurlijk nog het probleem van de werkloosheid. Dat probleem lijkt echter langzamerhand te verbeteren, want de arbeidsmarkt verbetert volgens Bernanke geleidelijkaan. Een maand geleden verklaarde de FED-voorzitter nog dat de arbeidsmarkt 'leek' te verbeteren.

In de beginfase overtuigde Bernanke niet echt, maar hij won geleidelijkaan aan snelheid. Zo slaagde hij er in om zijn doel te bereiken. Op zowel binnenlandse als buitenlandse problemen heeft de FED goed gereageerd, aldus Mohamed El-Erian. Wel blijft er natuurlijk nog het probleem van de werkloosheid. Dat probleem lijkt echter langzamerhand te verbeteren, want de arbeidsmarkt verbetert volgens Bernanke geleidelijkaan. Een maand geleden verklaarde de FED-voorzitter nog dat de arbeidsmarkt 'leek' te verbeteren.