Ian Spreadbury, strategic bond fund manager bij Fidelity, is van mening dat de turbulentie ontstaan na de uitspraken van Ben Bernanke aantoont hoe verslaafd de financiële markten wel verslaafd zijn geraakt aan het geld dat de centrale banken overvloedig rondstrooien.

Spreadbury is van mening dat er maar 20 tot 25% kans is dat de Amerikaanse centrale bank inderdaad tot een strategische terugtocht zal overgaan. Er is dus ongeveer 75 tot 80% kans groot dat QE zal worden verder gezet en mogelijk zelfs uitgebreid zal worden.

Ian Spreadbury, strategic bond fund manager bij Fidelity, is van mening dat de turbulentie ontstaan na de uitspraken van Ben Bernanke aantoont hoe verslaafd de financiële markten wel verslaafd zijn geraakt aan het geld dat de centrale banken overvloedig rondstrooien. Spreadbury is van mening dat er maar 20 tot 25% kans is dat de Amerikaanse centrale bank inderdaad tot een strategische terugtocht zal overgaan. Er is dus ongeveer 75 tot 80% kans groot dat QE zal worden verder gezet en mogelijk zelfs uitgebreid zal worden.