Op die manier slaagde hij er in om dat systeem recht te houden, dixit George Soros. Volgens de Amerikaans-Hongaarse miljardair Soros is Duitsland anderzijds de mist ingegaan door aan te dringen op zware besparingsmaatregelen in een omgeving die al deflatoire kenmerken vertoonde.

Soros publiceerde onlangs zijn boek "The Tragedy of the European Union", waarin hij zich de vraag stelt of het al dan niet te laat is om de Europese Unie te redden. Wanneer die EU zou omvallen, zouden de effecten daarvan wereldwijd voelbaar zijn. Zowel op economisch als op politiek vlak zou de rekening hoog kunnen oplopen, aldus Soros.

Op die manier slaagde hij er in om dat systeem recht te houden, dixit George Soros. Volgens de Amerikaans-Hongaarse miljardair Soros is Duitsland anderzijds de mist ingegaan door aan te dringen op zware besparingsmaatregelen in een omgeving die al deflatoire kenmerken vertoonde. Soros publiceerde onlangs zijn boek "The Tragedy of the European Union", waarin hij zich de vraag stelt of het al dan niet te laat is om de Europese Unie te redden. Wanneer die EU zou omvallen, zouden de effecten daarvan wereldwijd voelbaar zijn. Zowel op economisch als op politiek vlak zou de rekening hoog kunnen oplopen, aldus Soros.