Met zijn programma van Quantative Easing heeft 'Helicopter Ben' de wereld overspoeld met gratis geld. Rogers, auteur van het boek Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets, voorspelt dat binnenkort zal blijken wat de ontslagnemende FED-voorzitter heeft aangericht.

Ben Bernanke gaat de geschiedenis in als een complete ramp, aldus Rogers. Nu is het nog te vroeg om al een bilan op te maken van het beleid van Bernanke, maar eigenlijk weet niemand waar een uitgang van het QE te vinden is. Yellen staat dus voor een onmogelijke taak.

Met zijn programma van Quantative Easing heeft 'Helicopter Ben' de wereld overspoeld met gratis geld. Rogers, auteur van het boek Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets, voorspelt dat binnenkort zal blijken wat de ontslagnemende FED-voorzitter heeft aangericht. Ben Bernanke gaat de geschiedenis in als een complete ramp, aldus Rogers. Nu is het nog te vroeg om al een bilan op te maken van het beleid van Bernanke, maar eigenlijk weet niemand waar een uitgang van het QE te vinden is. Yellen staat dus voor een onmogelijke taak.