Bovendien heeft hij ook geenszins de ambitie om de evolutie van de goudprijs te leren begrijpen. Zijn woorden moeten worden begrepen tegen de achtergrond van de reactie van het goud op zijn zogenaamde tapering-verklaring van 22 mei laatstleden. De goudprijs daalde toen fors.

Adam Koos, president van Libertas Wealth Management Group, is van mening dat de beleggers duimen dat Bernanke zijn plannen om te taperen op de lange baan schuift. Alleen op die manier zou de goudprijs verdere herstelkansen aangeboden krijgen.

Bovendien heeft hij ook geenszins de ambitie om de evolutie van de goudprijs te leren begrijpen. Zijn woorden moeten worden begrepen tegen de achtergrond van de reactie van het goud op zijn zogenaamde tapering-verklaring van 22 mei laatstleden. De goudprijs daalde toen fors. Adam Koos, president van Libertas Wealth Management Group, is van mening dat de beleggers duimen dat Bernanke zijn plannen om te taperen op de lange baan schuift. Alleen op die manier zou de goudprijs verdere herstelkansen aangeboden krijgen.