Een enquête onder klanten maakte duidelijk dat nieuwsgierigheid, aantrekkelijke prijzen, een breed assortiment en een prettige winkelervaring, vooral vergeleken met COLRUYT, de belangrijkste redenen waren voor bezoek.

Dezelfde redenen kwamen terug in een onderzoek van GFK in België, dat liet zien dat Albert Heijn een goede score haalt op het gebied van dienstverlening en de perceptie van aantrekkelijke prijzen.

Het lijkt erop dat Albert Heijn daadwerkelijk iets toevoegt aan de Belgische markt. Hoewel het niet makkelijk zal zijn om geschikte locaties te vinden, zal het weinig moeite kosten om nieuwe winkels op te tuigen omdat het concept bijna identiek is aan dat in Nederland. ABN Amro is koper van het aandeel Ahold.

Een enquête onder klanten maakte duidelijk dat nieuwsgierigheid, aantrekkelijke prijzen, een breed assortiment en een prettige winkelervaring, vooral vergeleken met COLRUYT, de belangrijkste redenen waren voor bezoek. Dezelfde redenen kwamen terug in een onderzoek van GFK in België, dat liet zien dat Albert Heijn een goede score haalt op het gebied van dienstverlening en de perceptie van aantrekkelijke prijzen. Het lijkt erop dat Albert Heijn daadwerkelijk iets toevoegt aan de Belgische markt. Hoewel het niet makkelijk zal zijn om geschikte locaties te vinden, zal het weinig moeite kosten om nieuwe winkels op te tuigen omdat het concept bijna identiek is aan dat in Nederland. ABN Amro is koper van het aandeel Ahold.