Daarbij spelen individuele factoren een rol, zoals bijvoorbeeld vraag en aanbod, fiscaliteit enzovoort.

Jesse Colombo, analist bij Real-World Economics Review Blog, vindt het een vreemde zaak dat de Europese vastgoedmarkten op hun eigen ritme bewegen.

Hij waarschuwde eerder al voor zeepbellen in een aantal regio's. Sommige van die zeepbellen zijn al ontploft, met als meest bekende de Nederlandse, de Spaanse, de Ierse enzovoort.

Momenteel is Scandinavië volgens hem de grootste zeepbel, met als uitschieters Finland en Zweden. In beide landen mag een correctie worden verwacht. België bevindt zich ook in de gevarenzone, maar de Belgische vastgoedmarkt is in geen geval de grootste Europese zeepbel.

Daarbij spelen individuele factoren een rol, zoals bijvoorbeeld vraag en aanbod, fiscaliteit enzovoort. Jesse Colombo, analist bij Real-World Economics Review Blog, vindt het een vreemde zaak dat de Europese vastgoedmarkten op hun eigen ritme bewegen. Hij waarschuwde eerder al voor zeepbellen in een aantal regio's. Sommige van die zeepbellen zijn al ontploft, met als meest bekende de Nederlandse, de Spaanse, de Ierse enzovoort. Momenteel is Scandinavië volgens hem de grootste zeepbel, met als uitschieters Finland en Zweden. In beide landen mag een correctie worden verwacht. België bevindt zich ook in de gevarenzone, maar de Belgische vastgoedmarkt is in geen geval de grootste Europese zeepbel.