Bovendien hebben ze naar aanleiding van de herziening van hun regelgevend kader een aantal nieuwe instrumenten gevraagd - en ondertussen ook gekregen - om slagkrachtig en concurrentieel te kunnen blijven.

Ten slotte wordt er ook meer en meer gekeken naar Aziatische investeerders, met name Chinese banken, die een cashoverschot beschikbaar hebben. Ook zij zullen in de toekomst wellicht een grotere rol spelen in het Europees en ook Belgisch vastgoed.

De Amerikaanse markt blijft erg moeilijk, door de grote schuld en sputterende economie in de VS. Dat zijn enkele van de conclusies van PwC en ULI's 'Emerging trends in real estate - Europe 2011'.

Bovendien hebben ze naar aanleiding van de herziening van hun regelgevend kader een aantal nieuwe instrumenten gevraagd - en ondertussen ook gekregen - om slagkrachtig en concurrentieel te kunnen blijven. Ten slotte wordt er ook meer en meer gekeken naar Aziatische investeerders, met name Chinese banken, die een cashoverschot beschikbaar hebben. Ook zij zullen in de toekomst wellicht een grotere rol spelen in het Europees en ook Belgisch vastgoed. De Amerikaanse markt blijft erg moeilijk, door de grote schuld en sputterende economie in de VS. Dat zijn enkele van de conclusies van PwC en ULI's 'Emerging trends in real estate - Europe 2011'.