De schuldengraad is gestabiliseerd, terwijl de groei van het BBP één van de sterkste in Europa is. Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management merkt op dat hier sprake is van een combinatie van factoren. Op de eerste plaats heeft de regering van Elio di Rupo inderdaad goed werk geleverd.

Daarnaast is het echter een onmiskenbaar feit dat de Belgische regering de externe omstandigheen aan haar kant heeft gehad. Hoe dan ook, met de staatshuishouding gaat het de goede richting uit en dat kan volgens Juvyns ook zichtbaar worden in de rating die ons land krijgt.

De schuldengraad is gestabiliseerd, terwijl de groei van het BBP één van de sterkste in Europa is. Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management merkt op dat hier sprake is van een combinatie van factoren. Op de eerste plaats heeft de regering van Elio di Rupo inderdaad goed werk geleverd. Daarnaast is het echter een onmiskenbaar feit dat de Belgische regering de externe omstandigheen aan haar kant heeft gehad. Hoe dan ook, met de staatshuishouding gaat het de goede richting uit en dat kan volgens Juvyns ook zichtbaar worden in de rating die ons land krijgt.