Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie is teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen acht maanden, waarbij de rust op de Europese obligatiemarkten steeds meer terugkeert. De 10-jarig Spaanse bracht nog 5,25%, of 8 basispunten minder dan het slotniveau van gisteren.

Ook de koersen van de Duitse staatsobligaties maakten een slippertje in anticipatie van de ontmoeting van de Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner met de leiders van het Congres. De rendementen op Oostenrijkse en Belgische staatsobligaties bereikten vanmiddag een nieuw dieptepunt.

Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie is teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen acht maanden, waarbij de rust op de Europese obligatiemarkten steeds meer terugkeert. De 10-jarig Spaanse bracht nog 5,25%, of 8 basispunten minder dan het slotniveau van gisteren. Ook de koersen van de Duitse staatsobligaties maakten een slippertje in anticipatie van de ontmoeting van de Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner met de leiders van het Congres. De rendementen op Oostenrijkse en Belgische staatsobligaties bereikten vanmiddag een nieuw dieptepunt.