Op de valutamarkten maakt de euro een goede beurt, de koers breekt verder door boven het niveau van 1,31 dollar. Op de keper beschouwd zien de groeivooruitzichten voor ons land erg nog niet zo slecht uit. Europa verwacht nog een nulgroei, waar eerst was uitgegaan van een groei met 0,20%.

Daarmee doet ons land het beter dan Nederland en Luxemburg. Minister Koen Geens zal de groeiprognoses volgende week bespreken met Europees Commissaris Olli Rehn. Ook wat het betreft het begrotingstekort scoort ons land niet slecht, het deficiet zou onder 3% blijven.

Op de valutamarkten maakt de euro een goede beurt, de koers breekt verder door boven het niveau van 1,31 dollar. Op de keper beschouwd zien de groeivooruitzichten voor ons land erg nog niet zo slecht uit. Europa verwacht nog een nulgroei, waar eerst was uitgegaan van een groei met 0,20%. Daarmee doet ons land het beter dan Nederland en Luxemburg. Minister Koen Geens zal de groeiprognoses volgende week bespreken met Europees Commissaris Olli Rehn. Ook wat het betreft het begrotingstekort scoort ons land niet slecht, het deficiet zou onder 3% blijven.