Slechts 17% van de CFO's achten het waarschijnlijk dat de Belgische economie in de komende twee jaar opnieuw afglijdt naar een recessie, tegenover 33% drie maanden geleden.

Voor de meeste bedrijven is er financiering beschikbaar en is ze ook aantrekkelijk, dankzij de aanhoudende inspanning van de centrale banken overal ter wereld om de rentevoeten laag te houden.

De aanzienlijke liquide middelen en de aantrekkelijke kredietvoorwaarden wijzen erop dat veel bedrijven kunnen investeren en ook private equity-investeerders kijken uit naar investeringsopportuniteiten.

Slechts 17% van de CFO's achten het waarschijnlijk dat de Belgische economie in de komende twee jaar opnieuw afglijdt naar een recessie, tegenover 33% drie maanden geleden. Voor de meeste bedrijven is er financiering beschikbaar en is ze ook aantrekkelijk, dankzij de aanhoudende inspanning van de centrale banken overal ter wereld om de rentevoeten laag te houden. De aanzienlijke liquide middelen en de aantrekkelijke kredietvoorwaarden wijzen erop dat veel bedrijven kunnen investeren en ook private equity-investeerders kijken uit naar investeringsopportuniteiten.