Een van de belangrijkste indicatoren, het CFO-optimisme, is voor het eerst in 18 maanden weer positief. Staan we eindelijk op een keerpunt?

De economische omgeving verbetert, de financiële voorwaarden blijven gunstig, maar de reële prestaties ten opzichte van het budget vielen opnieuw tegen in het derde kwartaal en dat zal vermoedelijk niet meer veranderen voor het einde van het jaar.

De groeivooruitzichten blijven zwak en ondanks het optimisme van de CFO's is expansie nog geen prioriteit voor de bedrijven.

Een van de belangrijkste indicatoren, het CFO-optimisme, is voor het eerst in 18 maanden weer positief. Staan we eindelijk op een keerpunt? De economische omgeving verbetert, de financiële voorwaarden blijven gunstig, maar de reële prestaties ten opzichte van het budget vielen opnieuw tegen in het derde kwartaal en dat zal vermoedelijk niet meer veranderen voor het einde van het jaar. De groeivooruitzichten blijven zwak en ondanks het optimisme van de CFO's is expansie nog geen prioriteit voor de bedrijven.