Ondertussen bent u volgens Belfius Bank hopelijk al de teleurstelling te boven dat de Rode Duivels dan toch geen wereldkampioen zijn geworden ... Als het een troost mag zijn: de Belgische beurs behoort wel bij de kampioenen, zeker als we de brede Belgian All Shares index bekijken.

Deze index realiseert een winst van +35 % sinds eind juni 2013 ten opzichte van een winst van 20 % voor de Europese Stoxx 600 en de Amerikaanse S&P 500-indexen. Een mooie prestatie, die vooral te danken is aan de kleine en middelgrote Belgische ondernemingen.

Ondertussen bent u volgens Belfius Bank hopelijk al de teleurstelling te boven dat de Rode Duivels dan toch geen wereldkampioen zijn geworden ... Als het een troost mag zijn: de Belgische beurs behoort wel bij de kampioenen, zeker als we de brede Belgian All Shares index bekijken. Deze index realiseert een winst van +35 % sinds eind juni 2013 ten opzichte van een winst van 20 % voor de Europese Stoxx 600 en de Amerikaanse S&P 500-indexen. Een mooie prestatie, die vooral te danken is aan de kleine en middelgrote Belgische ondernemingen.