Niet alleen dit aandeel gaat overigens zwaar onderuit, ook BNP Paribas maakt opnieuw slagzij. Verschillende analisten hebben hun advies voor het bankaandeel aangepast.

In Brussel blijft Fortis stevig in de plus, maar de andere banken hebben duidelijk met tegenwind af te rekenen. Vooral Dexia wordt in het spoor van BNP Paribas flink lager gezet.

Agfa-Gevaert is binnen de BEL 20 een opvallende stijger, terwijl daarnaast ook GDF Suez goed op koers ligt. Bij de industrials moeten Bekaert en Umicore opnieuw wijken.

Niet alleen dit aandeel gaat overigens zwaar onderuit, ook BNP Paribas maakt opnieuw slagzij. Verschillende analisten hebben hun advies voor het bankaandeel aangepast. In Brussel blijft Fortis stevig in de plus, maar de andere banken hebben duidelijk met tegenwind af te rekenen. Vooral Dexia wordt in het spoor van BNP Paribas flink lager gezet. Agfa-Gevaert is binnen de BEL 20 een opvallende stijger, terwijl daarnaast ook GDF Suez goed op koers ligt. Bij de industrials moeten Bekaert en Umicore opnieuw wijken.