Dat is zeker niet slecht, want we komen vlak achter Canada en vlak voor Japan. Wel is het zo dat de 'sterke' Europese landen ons in de rangschikking voorafgaan.

De top 10 van de Natixis Global Retirement Index bestaat volledig uit sterke Europese landen van binnen en buiten de eurozone.

De vraag is echter of België die goede positie zal kunnen handhaven. We zullen met z'n allen meer zelf moeten gaan sparen, waarbij de Verenigde Staten als voorbeeld kunnen gelden. Vier op tien Amerikanen heeft te weinig gespaard en ziet de oude dag met angst en beven tegemoet.

Dat is zeker niet slecht, want we komen vlak achter Canada en vlak voor Japan. Wel is het zo dat de 'sterke' Europese landen ons in de rangschikking voorafgaan. De top 10 van de Natixis Global Retirement Index bestaat volledig uit sterke Europese landen van binnen en buiten de eurozone. De vraag is echter of België die goede positie zal kunnen handhaven. We zullen met z'n allen meer zelf moeten gaan sparen, waarbij de Verenigde Staten als voorbeeld kunnen gelden. Vier op tien Amerikanen heeft te weinig gespaard en ziet de oude dag met angst en beven tegemoet.