De 2,25 miljoen Vlamingen staan garant voor de creatie van de welvaart voor het hele land. Volgens recente cijfers op basis van een studie gedaan aan de universiteit van Leuven zou de jaarlijkse transfer van geld van Vlaanderen naar Wallonië 16 miljard euro bedragen.

België is als het land van de regenboog gewoon onleefbaar, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Hij spreekt over België als Rainbowland, een soort fantasieland dat in de huidige context gewoon onleefbaar is. Durden trekt daar geen conclusies uit in verband met de verkiezingen, maar heeft wel zo zijn bedenkingen bij een dergelijk model. Premier Elio di Rupo heeft nog geen commentaar gegeven op het bericht.

De 2,25 miljoen Vlamingen staan garant voor de creatie van de welvaart voor het hele land. Volgens recente cijfers op basis van een studie gedaan aan de universiteit van Leuven zou de jaarlijkse transfer van geld van Vlaanderen naar Wallonië 16 miljard euro bedragen. België is als het land van de regenboog gewoon onleefbaar, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Hij spreekt over België als Rainbowland, een soort fantasieland dat in de huidige context gewoon onleefbaar is. Durden trekt daar geen conclusies uit in verband met de verkiezingen, maar heeft wel zo zijn bedenkingen bij een dergelijk model. Premier Elio di Rupo heeft nog geen commentaar gegeven op het bericht.