De koers van ArcelorMittal stijgt in Parijs nadat het staalbedrijf ontkende dat er een kapitaalverhoging op komst is. De Financial Times meent nog steeds te weten dat er wel degelijk een kapitaaloperatie wordt voorbereid.

In Brussel noteert de BEL 20 nog steeds stevig in de plus, met een winst voor de index van bijna 1%. Voorlopig houdt de BEL 20 daarmee nog steeds stand boven 1700.

Dexia en KBC zijn opnieuw de belangrijkste stijgers binnen de index. Dat is niet meer dan logisch ook, want de bankaandelen werden in de voorbije maanden fors afgestraft. Belgacom moet anderzijds meer dan 2% prijsgeven.

De koers van ArcelorMittal stijgt in Parijs nadat het staalbedrijf ontkende dat er een kapitaalverhoging op komst is. De Financial Times meent nog steeds te weten dat er wel degelijk een kapitaaloperatie wordt voorbereid. In Brussel noteert de BEL 20 nog steeds stevig in de plus, met een winst voor de index van bijna 1%. Voorlopig houdt de BEL 20 daarmee nog steeds stand boven 1700.Dexia en KBC zijn opnieuw de belangrijkste stijgers binnen de index. Dat is niet meer dan logisch ook, want de bankaandelen werden in de voorbije maanden fors afgestraft. Belgacom moet anderzijds meer dan 2% prijsgeven.