Het nieuwe bedrijf zal nog ten minste tot midden 2009 zijn activiteiten onder de Telindus naam voortzetten en zal nadien een bevoorrechte partner blijven.

De verkoop van Telindus Portugal ligt in lijn met de strategie van Telindus International. Deze strategie is gericht op een verhoging van de rentabiliteit van de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Nederland en Luxemburg en het afsluiten van partnerships met sterke lokale spelers in andere landen.

Om zijn positie in het buitenland verder te verstevigen zal de Belgacom Groep het technologieplatform Explore ook uitrollen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Nederland en Luxemburg om zo zijn internationale klanten de toegang te geven tot alle diensten van de Belgacom Groep.

Net zoals de vestigingen in China en Hong Kong, Hongarije, Duitsland, Italië, Thailand, Zweden en Zwitserland, werd Telindus Portugal van de hand gedaan omdat de Telindus-activiteiten te kleinschalig waren om een filiaal in Portugal te behouden.

Om zijn zakelijke klanten goed te blijven bedienen in landen waar geen vestiging is, zal Telindus International de samenwerking met lokale partners verder uitbreiden. De Telindus Groep kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met zijn nieuwe bevoorrechte partner in Portugal.

Het nieuwe bedrijf zal nog ten minste tot midden 2009 zijn activiteiten onder de Telindus naam voortzetten en zal nadien een bevoorrechte partner blijven.De verkoop van Telindus Portugal ligt in lijn met de strategie van Telindus International. Deze strategie is gericht op een verhoging van de rentabiliteit van de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Nederland en Luxemburg en het afsluiten van partnerships met sterke lokale spelers in andere landen. Om zijn positie in het buitenland verder te verstevigen zal de Belgacom Groep het technologieplatform Explore ook uitrollen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Nederland en Luxemburg om zo zijn internationale klanten de toegang te geven tot alle diensten van de Belgacom Groep.Net zoals de vestigingen in China en Hong Kong, Hongarije, Duitsland, Italië, Thailand, Zweden en Zwitserland, werd Telindus Portugal van de hand gedaan omdat de Telindus-activiteiten te kleinschalig waren om een filiaal in Portugal te behouden. Om zijn zakelijke klanten goed te blijven bedienen in landen waar geen vestiging is, zal Telindus International de samenwerking met lokale partners verder uitbreiden. De Telindus Groep kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met zijn nieuwe bevoorrechte partner in Portugal.