We denken daarbij op de eerste plaats op Belgacom op Euronext Brussel, terwijl in Amsterdam Ballast Nedam en USG People met cijfers komen.

Ook de rapportering van twee Spaanse banken is de moeite van het vermelden waard, evenals de resultaten van de beide Intervest's.

In de Verenigde Staten zijn op de eerste plaats de cijfers van Arch Coal de moeite van het vermelden waard. Daarnaast komen onder andere ook nog Newell Rubbermaid, Legg Mason, Merck, Comcast, Lyondell Industries, Moody's en Frozen Food Express Industries met cijfers.

Raffinaderij Chevron gesloten na brand

Het Amerikaanse Ministerie van Energie stelde volgens Royal Bank of Scotland in de Short Term Energy Outlook de verwachte consumptie van loodvrije benzine neerwaarts bij naar 8,72 miljoen vaten/dag. Nog in de VS moest een raffinaderij van Chevron worden gesloten na een brand.

Een stroomonderbreking zorgde dan weer voor problemen bij de Torreance raffinaderij van Exxon Mobil. Daardoor was de productiecapaciteit van 150.000 vaten/dag tijdelijk niet beschikbaar.
In Nigeria werd nog geen vooruitgang geboekt bij het herstel van de Bomu-Bonny transportlijn. Na een poging tot diefstal brak brand uit waardoor de uitvoercapaciteit met 150.000 vaten/dag is afgenomen.

Nog aan de aanbodzijde produceerde Azerbeidzjan in september 7,8 procent minder olieproducten dan in dezelfde maand een
jaar eerder.

We denken daarbij op de eerste plaats op Belgacom op Euronext Brussel, terwijl in Amsterdam Ballast Nedam en USG People met cijfers komen. Ook de rapportering van twee Spaanse banken is de moeite van het vermelden waard, evenals de resultaten van de beide Intervest's. In de Verenigde Staten zijn op de eerste plaats de cijfers van Arch Coal de moeite van het vermelden waard. Daarnaast komen onder andere ook nog Newell Rubbermaid, Legg Mason, Merck, Comcast, Lyondell Industries, Moody's en Frozen Food Express Industries met cijfers. Raffinaderij Chevron gesloten na brandHet Amerikaanse Ministerie van Energie stelde volgens Royal Bank of Scotland in de Short Term Energy Outlook de verwachte consumptie van loodvrije benzine neerwaarts bij naar 8,72 miljoen vaten/dag. Nog in de VS moest een raffinaderij van Chevron worden gesloten na een brand. Een stroomonderbreking zorgde dan weer voor problemen bij de Torreance raffinaderij van Exxon Mobil. Daardoor was de productiecapaciteit van 150.000 vaten/dag tijdelijk niet beschikbaar. In Nigeria werd nog geen vooruitgang geboekt bij het herstel van de Bomu-Bonny transportlijn. Na een poging tot diefstal brak brand uit waardoor de uitvoercapaciteit met 150.000 vaten/dag is afgenomen. Nog aan de aanbodzijde produceerde Azerbeidzjan in september 7,8 procent minder olieproducten dan in dezelfde maand een jaar eerder.