Proximus verhoogt daarom het volume voor mobiel internet en het aantal belminuten in enkele tariefplannen. De bestaande klanten hoeven hiervoor niets te doen, Proximus past de nieuwe voordelen automatisch aan.

Proximus gaat verder op zijn elan om zijn mobiele tariefplannen voor bestaande en nieuwe klanten aan te passen aan het steeds toenemend gebruik van mobiel internet.

Begin november verhoogde Proximus het inbegrepen datavolume voor alle Generation MTV- en Smart-tariefplannen. Vanaf 12 december krijgen de tariefplannen Generation MTV 15 & 25 en Smart 35 een grondige facelift.

Generation MTV

Het datavolume van de bundel Generation MTV 15 gaat van 100 MB naar 500 MB per maand en dat van Generation MTV 25 van 500MB naar 1 GB per maand.

Ook de belwaarde inbegrepen in de bundels verhoogt voor deze tariefplannen. Klanten met Generation MTV 15 krijgen nu 100 minuten per maand (i.p.v. 60) en klanten met Generation MTV 25 krijgen 150 belminuten (i.p.v. 120) voor oproepen naar alle netwerken in België.

Smart 35

Proximus geeft bestaande en nieuwe klanten met een Smart 35 bundel ook meer voordelen. Het datavolume verhoogt tot 1,5GB per maand. Het inbegrepen aantal belminuten verdubbelt tot 120 minuten per maand en de oproepen s'avonds en in het weekend blijven onbeperkt.

Proximus verhoogt daarom het volume voor mobiel internet en het aantal belminuten in enkele tariefplannen. De bestaande klanten hoeven hiervoor niets te doen, Proximus past de nieuwe voordelen automatisch aan. Proximus gaat verder op zijn elan om zijn mobiele tariefplannen voor bestaande en nieuwe klanten aan te passen aan het steeds toenemend gebruik van mobiel internet. Begin november verhoogde Proximus het inbegrepen datavolume voor alle Generation MTV- en Smart-tariefplannen. Vanaf 12 december krijgen de tariefplannen Generation MTV 15 & 25 en Smart 35 een grondige facelift.Generation MTV Het datavolume van de bundel Generation MTV 15 gaat van 100 MB naar 500 MB per maand en dat van Generation MTV 25 van 500MB naar 1 GB per maand. Ook de belwaarde inbegrepen in de bundels verhoogt voor deze tariefplannen. Klanten met Generation MTV 15 krijgen nu 100 minuten per maand (i.p.v. 60) en klanten met Generation MTV 25 krijgen 150 belminuten (i.p.v. 120) voor oproepen naar alle netwerken in België.Smart 35 Proximus geeft bestaande en nieuwe klanten met een Smart 35 bundel ook meer voordelen. Het datavolume verhoogt tot 1,5GB per maand. Het inbegrepen aantal belminuten verdubbelt tot 120 minuten per maand en de oproepen s'avonds en in het weekend blijven onbeperkt.