De kredietmarge van deze transactie kwam uit op 83 basispunten boven het mid-swap tarief van 7 jaar wat overeenkomt met een coupon van 3,875%. De uitgifte werd zeer goed onthaald met een initieel orderboek van meer dan 2,0 miljard euro.

De emissie werd geplaatst bij meer dan 100 Europese institutionele investeerders.

De opgehaalde fondsen zullen worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden en in het bijzonder voor de prefinanciering van een obligatie die in november 2011 vervalt.

Deze transactie onderlijnt de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van Belgacom op de obligatiemarkten. De lange termijnschuld van Belgacom heeft een rating A1 bij Moody's en A+ bij Standard & Poor's.

Barclays, BNP Paribas, Deutsche Bank, ING, J.P. Morgan et RBS hebben deze transactie als joint bookrunners geplaatst en begeleid.

De kredietmarge van deze transactie kwam uit op 83 basispunten boven het mid-swap tarief van 7 jaar wat overeenkomt met een coupon van 3,875%. De uitgifte werd zeer goed onthaald met een initieel orderboek van meer dan 2,0 miljard euro. De emissie werd geplaatst bij meer dan 100 Europese institutionele investeerders. De opgehaalde fondsen zullen worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden en in het bijzonder voor de prefinanciering van een obligatie die in november 2011 vervalt. Deze transactie onderlijnt de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van Belgacom op de obligatiemarkten. De lange termijnschuld van Belgacom heeft een rating A1 bij Moody's en A+ bij Standard & Poor's. Barclays, BNP Paribas, Deutsche Bank, ING, J.P. Morgan et RBS hebben deze transactie als joint bookrunners geplaatst en begeleid.