Van de beleggers krijgt Belgacom voorlopig echter het voordeel van de twijfel. Veel aandacht zal komende week blijven uitgaan naar de bedrijfsresultaten.

Naast het nog steeds expansieve monetaire beleid van FED en ook de ECB zien we volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas dit jaar de bedrijfswinsten met 10% toenemen zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Dat is een meer dan behoorlijk groeitempo.

De mindere cijfers uit China en de turbulentie van de groeimarktenmunten zijn op dit moment volgens Gijsels een stoorzender.

Het goede nieuws is het herstel in de meer ontwikkelde landen en dat zal de aandelenmarkten verder omhoog duwen met gebrek aan een alternatief.

Van de beleggers krijgt Belgacom voorlopig echter het voordeel van de twijfel. Veel aandacht zal komende week blijven uitgaan naar de bedrijfsresultaten. Naast het nog steeds expansieve monetaire beleid van FED en ook de ECB zien we volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas dit jaar de bedrijfswinsten met 10% toenemen zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Dat is een meer dan behoorlijk groeitempo. De mindere cijfers uit China en de turbulentie van de groeimarktenmunten zijn op dit moment volgens Gijsels een stoorzender. Het goede nieuws is het herstel in de meer ontwikkelde landen en dat zal de aandelenmarkten verder omhoog duwen met gebrek aan een alternatief.