Bij voorafgaande controles vonden de veiligheidsexperten van Belgacom sporen van een digitale inbraak in het interne computersysteem van het bedrijf.

Belgacom heeft de gepaste maatregelen genomen om de integriteit van haar computersysteem te beveiligen en de preventie van mogelijke incidenten nog te versterken.

Voor Belgacom is de bescherming van de klanten en hun gegevens prioritair. Er is tot dusver geen enkele aanwijzing van impact op de klanten of hun gegevens. De dienstverlening kwam op geen enkel moment in het gedrang.

Belgacom veroordeelt nadrukkelijk de inbraak waarvan het slachtoffer is geworden, en heeft klacht neergelegd tegen onbekenden. Het bedrijft verleent alle medewerking aan het onderzoek dat wordt gevoerd door het Federaal Parket.

Bij voorafgaande controles vonden de veiligheidsexperten van Belgacom sporen van een digitale inbraak in het interne computersysteem van het bedrijf. Belgacom heeft de gepaste maatregelen genomen om de integriteit van haar computersysteem te beveiligen en de preventie van mogelijke incidenten nog te versterken. Voor Belgacom is de bescherming van de klanten en hun gegevens prioritair. Er is tot dusver geen enkele aanwijzing van impact op de klanten of hun gegevens. De dienstverlening kwam op geen enkel moment in het gedrang. Belgacom veroordeelt nadrukkelijk de inbraak waarvan het slachtoffer is geworden, en heeft klacht neergelegd tegen onbekenden. Het bedrijft verleent alle medewerking aan het onderzoek dat wordt gevoerd door het Federaal Parket.