Professor Stefan Duchateau durft gerust wel eens van mening te verschillen met zijn collega's. Het absurde gedrag van de aandelenbeurzen in de voorbije week vormt hiervoor een goed aanknopingspunt.

Een verrassend slecht ISM-cijfer voor de Amerikaanse industrie veegde in één beweging de moeizaam bijeengesprokkelde beursresultaten van de eerste maand van 2014 weg.

Dit ondanks het protest van de meeste waarnemers dat het betrokken cijfer slechts een statistische anomalie was die ongelukkiglijk aangescherpt werd door de extreme weersomstandigheden in het Oostelijke deel van de VS.

Vooral de groeilanden stonden weer in de hoek waar de klappen bleken te vallen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Professor Stefan Duchateau durft gerust wel eens van mening te verschillen met zijn collega's. Het absurde gedrag van de aandelenbeurzen in de voorbije week vormt hiervoor een goed aanknopingspunt. Een verrassend slecht ISM-cijfer voor de Amerikaanse industrie veegde in één beweging de moeizaam bijeengesprokkelde beursresultaten van de eerste maand van 2014 weg. Dit ondanks het protest van de meeste waarnemers dat het betrokken cijfer slechts een statistische anomalie was die ongelukkiglijk aangescherpt werd door de extreme weersomstandigheden in het Oostelijke deel van de VS. Vooral de groeilanden stonden weer in de hoek waar de klappen bleken te vallen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.