Vanmorgen maakten ook Belgacom en Recticel nog de cijfers over 2012 bekend. Topman Didier Bellens maakte in de toelichting op de resultaten gewag van de verhardende concurrentieomgeving en de negatieve impact van de regelgeving en gaf zodoende zeker geen blijk van overdreven optimisme. De uitspraken van Bellens schoten de beleggers in het verkeerde keelgat, de koers van Belgacom opende fors lager.

Op internationaal vlak gaat de aandacht op de eerste plaats uit naar de automatische besparingen die vandaag in de Verenigde Staten worden ingevoerd.

Het ziet er niet naar uit dat de zogenaamde 'sequester' nog kan worden voorkomen, daarvoor liggen de standpunten van democraten en republikeinen te ver uit elkaar.

Vanmorgen maakten ook Belgacom en Recticel nog de cijfers over 2012 bekend. Topman Didier Bellens maakte in de toelichting op de resultaten gewag van de verhardende concurrentieomgeving en de negatieve impact van de regelgeving en gaf zodoende zeker geen blijk van overdreven optimisme. De uitspraken van Bellens schoten de beleggers in het verkeerde keelgat, de koers van Belgacom opende fors lager. Op internationaal vlak gaat de aandacht op de eerste plaats uit naar de automatische besparingen die vandaag in de Verenigde Staten worden ingevoerd. Het ziet er niet naar uit dat de zogenaamde 'sequester' nog kan worden voorkomen, daarvoor liggen de standpunten van democraten en republikeinen te ver uit elkaar.