Men wil graag altijd en overal via pc, laptop, smartphone en tablet toegang tot toepassingen en inhoud. Voor het beheer en transport van al dat dataverkeer is steeds meer netwerkcapaciteit nodig.

Om op deze evolutie in te spelen breidt Belgacom haar breedbandnetwerk uit met de supersnelle XRS core router (7950 Extensible Routing System) van Alcatel-Lucent.

7950 XRS van Alcatel-Lucent = snelste core router ter wereld

De 7950 XRS van Alcatel-Lucent is momenteel de snelste core router ter wereld.

Hij biedt vijf keer meer capaciteit aan dan de routers waarop het internet vandaag draait en verbruikt bovendien 66% minder energie dan andere IP core routers. In november 2012 lauwerde het Light Reading magazine deze router als Beste Nieuwe (Telecom) Product.

Men wil graag altijd en overal via pc, laptop, smartphone en tablet toegang tot toepassingen en inhoud. Voor het beheer en transport van al dat dataverkeer is steeds meer netwerkcapaciteit nodig. Om op deze evolutie in te spelen breidt Belgacom haar breedbandnetwerk uit met de supersnelle XRS core router (7950 Extensible Routing System) van Alcatel-Lucent. 7950 XRS van Alcatel-Lucent = snelste core router ter wereld De 7950 XRS van Alcatel-Lucent is momenteel de snelste core router ter wereld. Hij biedt vijf keer meer capaciteit aan dan de routers waarop het internet vandaag draait en verbruikt bovendien 66% minder energie dan andere IP core routers. In november 2012 lauwerde het Light Reading magazine deze router als Beste Nieuwe (Telecom) Product.