Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag relatief stil. De cijfers van WPP werden goed onthaald, de koers mocht hoger. Veolia Environnement kreeg anderzijds een onvoldoende voor de resultaten.

In Brussel, waar het wel een drukke morgen was wat betreft bedrijfsresultaten, opende de BEL 20 flink hoger. Daarmee blijft de index in een range tussen 1550 en 1600 noteren.

Belgacom maakte vandaag beter dan verwachte resultaten bekend en wordt daar ook passend voor beloond. Ook de financiële sector krijgt wat meer ademruimte, met vooral een flinke winst voor Fortis.

Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag relatief stil. De cijfers van WPP werden goed onthaald, de koers mocht hoger. Veolia Environnement kreeg anderzijds een onvoldoende voor de resultaten. In Brussel, waar het wel een drukke morgen was wat betreft bedrijfsresultaten, opende de BEL 20 flink hoger. Daarmee blijft de index in een range tussen 1550 en 1600 noteren. Belgacom maakte vandaag beter dan verwachte resultaten bekend en wordt daar ook passend voor beloond. Ook de financiële sector krijgt wat meer ademruimte, met vooral een flinke winst voor Fortis.