De vernieuwde overeenkomst bouwt voort op de nauwe samenwerking die al sinds 2003 bestaat tussen Vodafone en Belgacom, waarbij beide partijen samen een gamma producten en diensten aanbieden om hun professionele en residentiële klanten en consumenten beter te dienen.

Dankzij deze overeenkomst kunnen de internationale professionele klanten van Belgacom en Vodafone blijven genieten van internationale dienstverlening op de netwerken van beide partijen en één aanspreekpunt hebben.

Belgacom en Vodafone zullen gezamenlijk mobiele toestellen blijven aankopen en samenwerken op het vlak van roamingdiensten.

De vernieuwde overeenkomst bouwt voort op de nauwe samenwerking die al sinds 2003 bestaat tussen Vodafone en Belgacom, waarbij beide partijen samen een gamma producten en diensten aanbieden om hun professionele en residentiële klanten en consumenten beter te dienen. Dankzij deze overeenkomst kunnen de internationale professionele klanten van Belgacom en Vodafone blijven genieten van internationale dienstverlening op de netwerken van beide partijen en één aanspreekpunt hebben. Belgacom en Vodafone zullen gezamenlijk mobiele toestellen blijven aankopen en samenwerken op het vlak van roamingdiensten.