Convergente producten bieden een antwoord op deze evolutie. Daarom lanceren Proximus en Belgacom met gebundelde krachten een nog sterker aanbod. Het beste uit deze twee werelden.

Tariefplannen Proximus nog eenvoudiger en aantrekkelijker (vanaf 1 april)

Proximus hanteert voortaan zowel voor de abonnementen als voor de voorafbetaalde tariefplannen twee productgamma's, in functie van het toestel van de klant: Smart voor klanten met een smartphone, Easy voor klanten met een klassieke gsm.

In alle nieuwe tariefplannen kan men voortaan onbeperkt sms'en

Ook gelden vanaf nu de bij een abonnement inbegrepen belminuten op elk moment naar elk netwerk in België.

Inspelend op de exponentiële groei van de smartphone-markt biedt Proximus Smart-tariefplannen, waarbij mobiel internet (ten minste 500 MB) is inbegrepen.

Om de klant overal dezelfde internetervaring te bieden als thuis, ongeacht zijn toestel (pc, tablet, smartphone) lanceert Proximus voor de mobiele tariefplannen (waar 4G-toegang niet is inbegrepen) de 4G-optie (tegen 10 euro per maand) die toegang verleent tot het 4G-netwerk + 1 extra GB mobiel internet.

Convergente producten bieden een antwoord op deze evolutie. Daarom lanceren Proximus en Belgacom met gebundelde krachten een nog sterker aanbod. Het beste uit deze twee werelden. Tariefplannen Proximus nog eenvoudiger en aantrekkelijker (vanaf 1 april) Proximus hanteert voortaan zowel voor de abonnementen als voor de voorafbetaalde tariefplannen twee productgamma's, in functie van het toestel van de klant: Smart voor klanten met een smartphone, Easy voor klanten met een klassieke gsm. In alle nieuwe tariefplannen kan men voortaan onbeperkt sms'en Ook gelden vanaf nu de bij een abonnement inbegrepen belminuten op elk moment naar elk netwerk in België. Inspelend op de exponentiële groei van de smartphone-markt biedt Proximus Smart-tariefplannen, waarbij mobiel internet (ten minste 500 MB) is inbegrepen. Om de klant overal dezelfde internetervaring te bieden als thuis, ongeacht zijn toestel (pc, tablet, smartphone) lanceert Proximus voor de mobiele tariefplannen (waar 4G-toegang niet is inbegrepen) de 4G-optie (tegen 10 euro per maand) die toegang verleent tot het 4G-netwerk + 1 extra GB mobiel internet.