Het bedrijf is bereid een cash aankoopprijs te betalen van € 51.050 voor elke € 50.000 in nominaal bedrag van uitstaande obligaties aangeboden overeenkomstig dit bod.

Het bod kadert in de herfinanciering en bijhorende rationalisatie van de uitstaande schuldenportefeuille en in een optimalisatie van het liquiditeitenbeheer.

Het geldt voor vijf opeenvolgende werkdagen (tot sluitingstijd van de beurs op dinsdag 8 maart) en zal volledig worden gefinancierd met beschikbare cash, inclusief de opbrengst van de op 31 januari ll. afgeronde emissie van obligaties met een rente van 3,875%, met vervaldag op 7 februari 2018. De resultaten van het bod zullen worden bekendgemaakt op woensdag 9 maart.

Het bedrijf is bereid een cash aankoopprijs te betalen van € 51.050 voor elke € 50.000 in nominaal bedrag van uitstaande obligaties aangeboden overeenkomstig dit bod. Het bod kadert in de herfinanciering en bijhorende rationalisatie van de uitstaande schuldenportefeuille en in een optimalisatie van het liquiditeitenbeheer. Het geldt voor vijf opeenvolgende werkdagen (tot sluitingstijd van de beurs op dinsdag 8 maart) en zal volledig worden gefinancierd met beschikbare cash, inclusief de opbrengst van de op 31 januari ll. afgeronde emissie van obligaties met een rente van 3,875%, met vervaldag op 7 februari 2018. De resultaten van het bod zullen worden bekendgemaakt op woensdag 9 maart.