Op basis van tests uitgevoerd door een panel van personen met een handicap, gecoördineerd door de vzw Passe Muraille, heeft Belgacom een aantal toestellen en aangepaste aanbiedingen geselecteerd voor personen met een visuele, auditieve, motorische of mentale handicap.

Het aanbod bevat vooral toestellen die gegroepeerd zijn volgens het soort handicap, aangepaste tariefplannen en ook verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantendienst.

De productencatalogus werd al voorgesteld aan het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) en het CAWAB (Collectif Accessibilité Wallonie Bruxelles), die de aanpak toejuichen.

Op basis van tests uitgevoerd door een panel van personen met een handicap, gecoördineerd door de vzw Passe Muraille, heeft Belgacom een aantal toestellen en aangepaste aanbiedingen geselecteerd voor personen met een visuele, auditieve, motorische of mentale handicap. Het aanbod bevat vooral toestellen die gegroepeerd zijn volgens het soort handicap, aangepaste tariefplannen en ook verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantendienst. De productencatalogus werd al voorgesteld aan het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) en het CAWAB (Collectif Accessibilité Wallonie Bruxelles), die de aanpak toejuichen.