Hierin begrepen zijn de kapitalisering van de in juni 2014 voor drie jaar verworven uitzendrechten van de Jupiler Pro League en de aanhoudende investeringen in netwerken en IT.

Over het tweede kwartaal van 2014 genereerde Belgacom een vrije kasstroom (FCF) van 272 miljoen EUR, of 225 miljoen EUR meer dan over dezelfde periode van 2013, vooral dankzij cash door de verkoop van geconsolideerde ondernemingen en gebouwen, alsook door de betaling van lagere inkomstenbelastingen, voor een stuk als gevolg van timingverschillen.

Hierin begrepen zijn de kapitalisering van de in juni 2014 voor drie jaar verworven uitzendrechten van de Jupiler Pro League en de aanhoudende investeringen in netwerken en IT. Over het tweede kwartaal van 2014 genereerde Belgacom een vrije kasstroom (FCF) van 272 miljoen EUR, of 225 miljoen EUR meer dan over dezelfde periode van 2013, vooral dankzij cash door de verkoop van geconsolideerde ondernemingen en gebouwen, alsook door de betaling van lagere inkomstenbelastingen, voor een stuk als gevolg van timingverschillen.