Eerder deze week kwam Mobistar met de kwartaal- en halfjaarcijfers en de resultaten van de mobiele operator schoten de beleggers in het verkeerde keelgat. Volgens Bank Degroof is de kans echter erg klein dat Belgacom hetzelfde trieste lot als Mobistar te wachten staat.

Belgacom beschikt over de juiste kaarten

Een verrassing aan de bovenkant lijkt volgens Bank Degroof onwaarschijnlijk, maar aan de andere kant wordt ook geen echt slecht nieuws verwacht.

De concurrentie op de Belgische markt neemt weliswaar toe, maar de kans is klein dat de operator daar veel hinder van heeft ondervonden.

Belgacom beschikt namelijk over de juiste kaarten om het hoofd te bieden aan de uitdagingen waar het mee wordt geconfronteerd.

Belgacom blijft één van de meest defensieve Europese telecombedrijven en Bank Degroof handhaaft dan ook een advies houden voor het aandeel.

Eerder deze week kwam Mobistar met de kwartaal- en halfjaarcijfers en de resultaten van de mobiele operator schoten de beleggers in het verkeerde keelgat. Volgens Bank Degroof is de kans echter erg klein dat Belgacom hetzelfde trieste lot als Mobistar te wachten staat.Belgacom beschikt over de juiste kaarten Een verrassing aan de bovenkant lijkt volgens Bank Degroof onwaarschijnlijk, maar aan de andere kant wordt ook geen echt slecht nieuws verwacht. De concurrentie op de Belgische markt neemt weliswaar toe, maar de kans is klein dat de operator daar veel hinder van heeft ondervonden. Belgacom beschikt namelijk over de juiste kaarten om het hoofd te bieden aan de uitdagingen waar het mee wordt geconfronteerd. Belgacom blijft één van de meest defensieve Europese telecombedrijven en Bank Degroof handhaaft dan ook een advies houden voor het aandeel.