Helaas blijft het meestal bij goede bedoelingen, omdat het hen vaak ontbreekt aan de tijd en aan een modern, snel en gebruiksvriendelijk instrument om dat te doen.

Uit een enquête van Belfius bij zijn klanten blijkt dat 72% van de bevraagde personen inderdaad zou willen kunnen beschikken over een dergelijk instrument.

Daarmee zouden zij hun inkomsten en vooral hun uitgaven op de voet kunnen volgen en op die manier hun budget beter onder controle kunnen houden.

Ter attentie van al die personen heeft Belfius de Budget Assistant bedacht, een elektronische module voor een intelligent en gebruiksvriendelijk budgetmanagement, dat de bank vanaf deze week gratis aanbiedt aan haar klanten die dat wensen.

Helaas blijft het meestal bij goede bedoelingen, omdat het hen vaak ontbreekt aan de tijd en aan een modern, snel en gebruiksvriendelijk instrument om dat te doen. Uit een enquête van Belfius bij zijn klanten blijkt dat 72% van de bevraagde personen inderdaad zou willen kunnen beschikken over een dergelijk instrument. Daarmee zouden zij hun inkomsten en vooral hun uitgaven op de voet kunnen volgen en op die manier hun budget beter onder controle kunnen houden. Ter attentie van al die personen heeft Belfius de Budget Assistant bedacht, een elektronische module voor een intelligent en gebruiksvriendelijk budgetmanagement, dat de bank vanaf deze week gratis aanbiedt aan haar klanten die dat wensen.