Maar tot nu toe was geen enkele mobiele bankapplicatie in België echt aangepast aan de specifieke behoeften en kenmerken van grote ondernemingen en publieke of social profit instellingen, en zeker niet aan het aantal en het volume van de betalingen die ze moeten verwerken.

Daarom lanceert Belfius Bank BelfiusWeb Mobile, de eerste mobiele bankapplicatie die echt rekening houdt met de specifieke situatie en behoeften van financieel verantwoordelijken: financiële beheerders en directeurs, ontvangers, al wie over de vereiste volmachten en handtekenbevoegdheden beschikt ...

Zij krijgen voortaan de mogelijkheid om vanop afstand en in real time hun rekeningen te beheren en verrichtingen te doen via hun smartphone, zelfs wanneer ze in vergadering of onderweg zijn.

Maar tot nu toe was geen enkele mobiele bankapplicatie in België echt aangepast aan de specifieke behoeften en kenmerken van grote ondernemingen en publieke of social profit instellingen, en zeker niet aan het aantal en het volume van de betalingen die ze moeten verwerken. Daarom lanceert Belfius Bank BelfiusWeb Mobile, de eerste mobiele bankapplicatie die echt rekening houdt met de specifieke situatie en behoeften van financieel verantwoordelijken: financiële beheerders en directeurs, ontvangers, al wie over de vereiste volmachten en handtekenbevoegdheden beschikt ... Zij krijgen voortaan de mogelijkheid om vanop afstand en in real time hun rekeningen te beheren en verrichtingen te doen via hun smartphone, zelfs wanneer ze in vergadering of onderweg zijn.