De vastgoedmarkt is niet ingestort, de werkloosheid is niet uit haar voegen gebarsten in vergelijking met 10 jaar geleden en het reële BBP is in 2013 met 0,2% gestegen en overtreft daarmee zelfs de prognoses van het vierde kwartaal.

Hoe kan men met historisch lage rentevoeten, die vermoedelijk nog een tijdje laag zullen blijven, profiteren van de huidige groeivooruitzichten door een deel van zijn spaargeld op lange termijn in Belgische ondernemingen te beleggen en zodoende onze economie ondersteunen?

Belfius wil de maatschappij een reële toegevoegde waarde verschaffen door concrete en innoverende oplossingen aan te bieden om, ten gunste van de Belgische economie, spaargeld aan te trekken.

Daarom lanceert het "Belfius Invest Belgian Economy", een nieuwe beleggingsverzekering van Tak 44 waarmee de spaarders in Belgische bedrijven kunnen beleggen.

De vastgoedmarkt is niet ingestort, de werkloosheid is niet uit haar voegen gebarsten in vergelijking met 10 jaar geleden en het reële BBP is in 2013 met 0,2% gestegen en overtreft daarmee zelfs de prognoses van het vierde kwartaal. Hoe kan men met historisch lage rentevoeten, die vermoedelijk nog een tijdje laag zullen blijven, profiteren van de huidige groeivooruitzichten door een deel van zijn spaargeld op lange termijn in Belgische ondernemingen te beleggen en zodoende onze economie ondersteunen? Belfius wil de maatschappij een reële toegevoegde waarde verschaffen door concrete en innoverende oplossingen aan te bieden om, ten gunste van de Belgische economie, spaargeld aan te trekken. Daarom lanceert het "Belfius Invest Belgian Economy", een nieuwe beleggingsverzekering van Tak 44 waarmee de spaarders in Belgische bedrijven kunnen beleggen.