Ze hebben nu steun gekregen uit een onverwachte hoek, meer bepaald van Lim Hng Kiang. De ondervoorzitter van de Monetary Authority of Singapore, zeg maar de centrale bank van Singapore, betrouwt de situatie niet helemaal. We bevinden ons in onverkend terrein, aldus Lim.

Het is zeer ongewoon dat een topman van een centrale bank zich tot dergelijke uitspraken laat verleiden. Lim waarschuwt dat er zich onderweg nog ongevallen zullen voordoen. Achter de huidige ogenschijnlijke stilte op de markt kunnen grote gevaren schuilgaan, aldus nog Lim.

Ze hebben nu steun gekregen uit een onverwachte hoek, meer bepaald van Lim Hng Kiang. De ondervoorzitter van de Monetary Authority of Singapore, zeg maar de centrale bank van Singapore, betrouwt de situatie niet helemaal. We bevinden ons in onverkend terrein, aldus Lim. Het is zeer ongewoon dat een topman van een centrale bank zich tot dergelijke uitspraken laat verleiden. Lim waarschuwt dat er zich onderweg nog ongevallen zullen voordoen. Achter de huidige ogenschijnlijke stilte op de markt kunnen grote gevaren schuilgaan, aldus nog Lim.